Presentació del Bloc de la JNC

Presentem la nova publicació virtual de la Joventut Nacionalista de Catalunya

22 de juny, 2020

El 25 d’abril del 1980 naixia la Joventut Nacionalista de Catalunya amb l’objectiu de treballar perquè Catalunya esdevingui un estat independent, i també per donar sortida a les necessitats i les inquietuds dels joves catalans. En aquesta trajectòria de quaranta anys d’història la JNC ha estat un actor clau en la política catalana, amb un discurs i uns posicionaments ferms i treballats en el si dels seus múltiples espais d’opinió i de representació, amb una ideologia clara i moltes vegades disruptiva.

En aquest any que celebrem el quarantè aniversari de la nostra organització, malgrat no poder-ho fer com ens agradaria per la situació d’emergència mundial a causa de la COVID-19, volem recuperar un espai d’opinió que ha tingut tradicionalment la JNC, per tal de poder arribar als joves de Catalunya els nostres posicionaments polítics de manera ràpida i directa, compaginant-ho amb l’activitat diària que compartim amb freqüència a les nostres xarxes socials.

El nou bloc de la JNC neix també com a compliment d’un compromís del pla de mandat del Comitè Executiu Nacional aprovat durant el passat XX Congrés de l’organització celebrat a Reus, i ho fa amb la intenció de generar un espai d’anàlisi política del nostre entorn en un moment d’incertesa provocada per la conjuntura social i econòmica derivada de la crisi sanitària, que toca especialment els joves.

La JNC és una organització política juvenil independentista, catalanista, liberal, progressista, feminista, europeista i ecologista, que treballa per eradicar qualsevol tipus de discriminació a la nostra societat. Aquesta és la nostra gènesi, i com a organització amb una forta voluntat de govern entesa com la certesa que els canvis polítics esdevenen reals amb propostes polítiques concretes, us convidem a seguir-nos en aquest espai i conèixer de primera mà què pensem i quin futur volem per Catalunya.

Ens trobem molt aviat!

Míriam Lanero Carrillo

Secretària d’Estratègia Política

Roberto Fernández Santos

Responsable de Comunicació i Premsa


Publicat a: bloc

Cercar continguts


Categories