846
44ª Assemblea General d’ IFLRY – Tardor de 2018
29/07/2018 10:07

La Federació Internacional de Joventuts Liberals (IFLRY) celebrarà la seva 44a Assemblea General a Barcelona de divendres 23 a diumenge 25 de novembre de 2018. IFLRY ho va comunicar divendres mitjançant les xarxes socials.

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), organització membre d’IFLRY des de la dècada de 1980, és per tant l’amfitriona d’aquesta edició. IFLRY organitza dues assemblees generals cada any, una a la primavera i una a la tardor, en què combreguen entre 100 i 150 joves vinguts de tot el món. Una assemblea general d’IFLRY és en realitat el seu congrés.

La JNC està molt agraïda amb IFLRY per haver pensat en Barcelona, i Catalunya, per aquesta edició de la seva assemblea general. IFLRY és una organització global que inclou un gran nombre d’organitzacions polítiques juvenils d’ideologia liberal, des d’Europa fins a Àsia passant per Àfrica. Per exemple, les joventuts del Partit Demòcrata nord-americà, YDA, o les joventuts dels africans liberals, que van ser amfitrions de la 43a edició a Accra, capital de Ghana, el març d’enguany.

Sergi Miquel, secretari general de la JNC, ha explicat que «és destacable que organitzacions polítiques d'arreu del món decideixen trobar-se a Barcelona per a celebrar la 44a assemblea d’IFLRY. Que en un moment com aquest una organització liberal amb tanta història esculli Barcelona ens permet posar el focus sobre la situació política que estem vivint a Catalunya».

Articles