1181
La JNC se suma al Gran Recapte d’Aliments organitzat anualment pel Banc dels Aliments
02/12/2017 10:12

La Joventut Nacionalista de Catalunya se suma al Gran Recapte d’Aliments organitzat anualment pel Banc dels Aliments. Els joves independentistes porten participant en aquesta iniciativa solidària des d’ahir, divendres dia 1 de desembre. Ho estan fent en més de 20 punts de recollida arreu del país.

 

Els militants de la JNC participen en punts de recollida a Barcelona ciutat (15 punts a tota la ciutat); la resta de punts, fins a 8 més, es troben a les Terres de l’Ebre, Comarques Gironines i a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Així, l’organització política juvenil s’involucra, un any més, en l’activitat voluntària per aconseguir que se segueixin sumant tones d’aliments. Una acció que el secretari general de la JNC, Sergi Miquel, considera “importantíssima per tal que l’organització treballi en accions humanitàries i de conscienciació social”. A més, fer-ho des de la nostra joventut, conclou Sergi Miquel, “té un valor afegit perquè crea més persones sensibilitzades amb l’aportació a la societat”.

Articles