688
Sergi Miquel: “Som els catalans els qui decidim si Medinyà és municpi”
03/03/2018 19:03

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha celebrat el seu Consell Nacional al Local Social de Medinyà, amb la presència de 200 joves militants procedents dels quadres territorials de tot el país. L’acte ha comptat amb la presència del secretari general de la JNC, Sergi Miquel, i del president de la Diputació de Girona, president de la Federació del Partit Demòcrata a Comarques Gironines i alcalde de Llançà, Pere Vila.

 

Pere Vila, ha agraït “la tenacitat i el perfil jove de la JNC” que “ha ajudat a que les passades eleccions del 21 de desembre fossin un èxit pel Partit Demòcrata i Junts per Catalunya”. Segons Vila, la seva feina i dedicació “han estat un paper essencial en un moment important i històric”.

 

El secretari general de la JNC, SERGI MIQUEL, ha explicat el motiu de la celebració del Consell Nacional al municipi de Medinyà. La voluntat és, diu Miquel, “recordar al TC i al govern espanyol que som els catalans els qui decidim si Medinyà és municipi”“Qui ha de decidir sobre els temes que afecten a els nostres municipis i a el nostre país són les nostres institucions, no el govern Espanyol del PP que al Parlament de Catalunya hi té 4 diputats”.

 

 

 

 

Proposta de resolució: 

 

Proposta de resolució “Per una major internacionalització de les universitats catalanes”

Moció “De suport a la nova creació de la Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya a la Vegueria del Penedès”

Moció “En contra d ela sentència del TC que declara insconstitucional la creació del municipi de Medinyà”

Moció “La immersió lingüística no es toca. En defensa de l’escola catalana”

Moció “Els drets de les dones són drets humans”

Moció “En defensa de la legitimitat del president Puigdemont”

Articles