La Joventut Nacionalista de Catalunya dona suport a l’Acord de Brussel·les i demana el vot favorable a la consulta de Junts per Catalunya

El Consell Nacional de la JNC avala amb un 83% una moció per donar suport a l’Acord de Brussel·les

dissabte 11 de novembre de 2023

Imatge de capçalera

El Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya ha ratificat amb una àmplia majoria una moció en suport a l’Acord de Brussel·les. En concret, un 83% dels consellers nacionals de la JNC han votat favorablement una moció que demana el vot favorable dels militants de la JNC a Junts per Catalunya a la consulta sobre l’Acord de Brussel·les.

“Com va dir el president Puigdemont aquest dijous: aquest acord serà bo si som capaços de fer-lo bo, de treure’n profit, de saber aprofitar l’oportunitat històrica que ens hem guanyat. No és garantia d’èxit. Ningú ens regalarà res. I si algú es creu que Espanya ens ho posarà fàcil, que tingui present els últims cinc anys. Nosaltres no hem vingut a salvar Espanya, ni a treballar per la fraternitat de les esquerres. Nosaltres hi som per Catalunya i sabem contra qui estem negociant. Hi som per Catalunya. I quan la JNC esmenta el nom de la nostra terra no ho fa envà. Hi som per Catalunya i treballarem per fer-nos-en dignes” així s’ha dirigit als consellers nacionals durant el Consell Nacional Extraordinari d’aquest dissabte 11 de novembre, la secretària general de la JNC, Ariadna Urroz, demanant el vot favorable a aquesta moció.

Pel que fa al text final de la moció destaca el suport de la Joventut Nacionalista de Catalunya envers l’Acord de Brussel·les, per a la resolució del conflicte nacional entre Catalunya i Espanya, la voluntat de contribuir de forma activa en la nova etapa política que s’ha d’iniciar a partir de l’amnistia i la posada en funcionament de la negociació entre Catalunya i Espanya i el reconeixement de la legitimitat del president Puigdemont com a president de Catalunya.


Publicat a: Comunicat

Cercar continguts


Categories