Laura Borràs: L’atur juvenil és una emergència social de primera magnitud

La cap de llista de JUNTS, Laura Borràs, ha participat en l’acte jove de campanya organitzat per la JNC, on també hi han intervingut la candidata i Secretària General de la JNC, Judith Toronjo, i el conseller Jordi Turull

8 de febrer, 2021

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) i Junts per Catalunya han celebrat aquest diumenge l’acte jove central de campanya. Des de Granollers, capital del Vallès Oriental, s’ha celebrat una trobada entre la candidata de Junts al Parlament de Catalunya, Laura Borràs, l’Honorable Conseller i pres polític Jordi Turull i la Secretària General de la JNC, Judith Toronjo.

El conseller Jordi Turull ha estat l'encarregat de donar la benvinguda a l’acte i on ha adreçat unes sentides paraules com ex-militant de la JNC del Vallès Oriental: “És un orgull poder donar-vos la benvinguda i dir-vos benvinguts a casa”, i ha remarcat “el sentiment de servei a Catalunya,a les persones i el sentiment patriòtic” que empelta l’organització juvenil a tants i tantes joves del país.

Així mateix la candidata Judith Toronjo ha declarat que “ens trobem en un 155 permanent: ho saben els presos polítics i ho veiem quan la repressió no cessa i ens imposen eleccions”. Toronjo ha defensat el projecte de Junts com un espai transversal creat per treballar pels i les joves de Catalunya a través de la solvència i la independència. Per fer front a la pandèmia i la crisi sanitària, social i econòmica que se n’ha derivat, Junts treballarà per revertir el fracàs del govern espanyol que no ha sabut frenar l’atur juvenil, que ha augmentat fins al 40,3%.

La JNC ha treballat per aportar propostes a favor de tots els i les joves de Catalunya, incloses en el programa electoral de Junts. La candidata jove ha avançat que “Junts garantirà un pla d’habitatge i un lloguer social” per afavorir l’emancipació digna dels joves i que han “de defensar la llengua catalana davant d’una amenaça constant” del govern espanyol i els seus intents d’acabar amb el català.” I ha afegit que per aconseguir totes aquestes mesures, cal que “el dia 14 els joves ens mobilitzem com ho vam fer l’1 d’Octubre” per aconseguir que Junts pugui treballar per les noves generacions.

La candidata a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, assegura que “Junts és un projecte pel futur, però que hem de començar a construir al present. I els joves sou el present.” Però cal fer front a la pandèmia extra-sanitària que també pateixen els joves: l’atur. “Quan veiem les xifres d’atur juvenil que té Espanya, sabem que és una emergència social de primera magnitud. Per això el programa electoral de Junts treballa les necessitats dels joves.” També ha afegit que “els joves son la generació més ben preparada de la història, però la que acumula més precarietat. Això s’ha de trencar.” i ha apel·lat a treballar per una ocupació de qualitat i digne per a totes les persones.

Finalment, la presidenciable Laura Borràs ha remarcat que des de l’empenta política, Junts i la JNC se sumen per mostrar a la societat que “les dones poden estar al capdavant de tot, exactament igual que ho poden fer els homes” i que “no hi ha millor política d’igualtat que tenir la primera presidenta de la Generalitat”.

L’acte ha tingut estrictes limitacions d’entrada i ha seguit el protocol de sanitat per fer front a la COVID-19. Per això, s’ha pogut seguir en directe a través de totes les xarxes socials.

Foto 2

Foto 3

Foto 4

Foto 5

Foto 1


Publicat a: noticia

Cercar continguts


Categories