Álvaro Clapés-Saganyoles: "No ens podem permetre el luxe de no tenir un pla B al diàleg. Cal teixir una estratègia per fer efectiva la independència"

El secretari general de la JNC ha participat en un acte a favor de la independència i per reclamar l’amnistia a Girona

dimarts 18 de gener de 2022

Imatge de capçalera

“Treballar pel progrés”, “enfortir Catalunya com a nació” i “dissenyar una estratègia per implementar el resultat del referèndum del Primer d’Octubre” per tal d’aconseguir la independència de Catalunya. Aquests són els tres objectius que el secretari general de la JNC, Álvaro Clapés-Saganyoles, ha establert per a l’any 2022. Ho ha afirmat aquest dilluns a Girona, on ha participat en un acte a favor de la independència i de l’amnistia que el col·lectiu Girona Vota organitza cada dilluns des de fa més de quatre anys. La concentració d’aquesta setmana és l’edició 223.

En la seva intervenció, Clapés-Saganyoles ha destacat la importància de no “fiar-ho tot al diàleg i a la benevolència d’un Estat espanyol repressor” perquè, com recorda, “no podem esperar res d’aquells que van aplicar el 155 a Catalunya” i que han fet servir tots els poders de l’Estat per “anar contra els representants electes de la ciutadania”. "No ens podem permetre el luxe de no tenir un pla B al diàleg", assegura.

Per això, el secretari general de la JNC ha explicat als assistents a l’acte a la Plaça del Vi de Girona que la joventut independentista organitzarà al llarg dels propers mesos una Convenció Nacional per tal d’analitzar la situació actual del procés d’independència per identificar, debatre i definir “escenaris futuribles” que ajudin a traçar “un full de ruta estratègic que ens permeti fer efectiu el mandat del referèndum del primer d’octubre”.

“Recuperem la il·lusió col·lectiva, mobilitzem-nos i sortim als carrers per defensar allò que anhelem com a poble: la independència de Catalunya”, ha afirmat tot reblant la seva intervenció.

girona vota 2


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories