La Joventut Nacionalista de Catalunya i Puigdemont per Catalunya Junts+ celebren l’acte jove central de campanya a Argelers

El President Puigdemont i cap de llista per tornar a presidir la Generalitat de Catalunya ha participat de l’acte jove amb la JNC, on també han intervingut la candidata i Secretària General de la JNC, Ariadna Urroz, i els quatre candidats joves de cada demarcació.

diumenge 5 de maig de 2024

Imatge de capçalera

La Joventut Nacionalista de Catalunya i Puigdemont per Catalunya Junts+ han celebrat aquest diumenge 5 de maig l’acte jove central de campanya a la Catalunya Nord, des d’Argelers. El President del Consell Nacional de la JNC, Narcís Junquera, ha donat la benvinguda a tots els assistents i s’ha adreçat per remarcar que “aquestes són unes eleccions molt importants perquè tenim la nació en joc” i ha remarcat que “la Joventut Nacionalista de Catalunya fa 44 anys que es prepara per a aquesta campanya electoral.”

Assistents

Els candidats joves de cada demarcació, Laura Cuadrado per Barcelona, Arnau Llambrich per Tarragona, Joan Mir per Girona, i Carlota Monfort per Lleida s’han adreçat als assistents per explicar les problemàtiques dels seus territoris i les propostes per revertir-les tot remarcant que la candidatura del president Puigdemont és la que millor treballarà pels joves.

Per la seva part, la secretària general de la JNC, Ariadna Urroz, ha agrair als militants i joves la feina feta d’aquesta campanya i la seva implicació permetent així “que la nostra veu sigui escoltada a tot arreu”. Urroz ha recordat que “la JNC som aquí perquè creiem fermament en el poder de la nostra generació per canviar les coses. Som una generació que no es conforma amb les polítiques del passat, som una generació que col construir un futur millor per a tothom.”

Secretaria

La secretària general ha subratllat la necessitat d’accés a l’habitatge dels joves de Catalunya recordant que no només s’ha d’evitar la fuga de talent del país sinó que també s’ha de treballar per a garantir que els joves no hagin de “marxar del seu barri, poble o ciutat perquè no troba un habitatge assequible”. Així com també ha fet una crida a votar al president Puigdemont assegurant que “només la nostra candidatura és la que pot presentar una carta de serveis creïble quan parlem de bon govern”.

Candidats

“Si el 12 de maig no anem a les urnes, no tingueu cap dubte que en els propers anys en patirem les conseqüències.” el president Carles Puigdemont s’ha adreçat així als joves, instant-los a votar i reaccionar, recordant que “el moment és ara”.

Finalment, el president Puigdemont ha recordat als i les joves que la democràcia és l’eina més poderosa per transformar i ha apostat per un procés d’escolta a la ciutadania i als joves perquè “és el moment de pensar en les noves generacions i prendre decisions”.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories