La JNC celebra el primer Aplec d'Hivern a Bellver de Cerdanya

L'Aplec ha servit per fer 3 jornades de cohesió, activisme i política

dimarts 5 de març de 2024

Imatge de cap�çalera

El cap de setmana del 23 al 25 de febrer, la Joventut Nacionalista de Catalunya va celebrar la primera edició de l’Aplec d’Hivern a Bellver de Cerdanya. Aquesta iniciativa va estar liderada per Míriam Estrem i Carlota Monfort, ambdues membres del Comitè Executiu Nacional, que van tenir la iniciativa d’organitzar aquesta activitat per primera vegada. L’Aplec està concebut com una ampliació de la tradicional esquiada que la JNC fa per aquestes dates, i té l’objectiu d’ampliar aquesta activitat lúdica amb d'altres de caràcter formatiu, polític i convivencial.

Els participants en la primera edició de l’Aplec van participar en tres jornades de cohesió i convivència, per enfortir els lligams dels militants de la JNC, especialment dels de recent incorporació. A més a més, els militants que ho van desitjar van poder fer l’esquiada anteriorment mencionada, així com una excursió per les muntanyes properes a Bellver de Cerdanya i, finalment, es va fer una acció d’activisme desplegant el Catalonia Is Not Spain.

A més a més, els participants van assistir la Festa del Trinxat de la Cerdanya, per participar d’una de les festes de cultura popular més arrelades a la comarca, on van coincidir amb la presidenta del Parlament, Anna Erra, i diversos diputats i alcaldes de Junts per Catalunya. Precisament amb els diputats i alcaldes assistents a la festa, així com amb exmilitants de la JNC referents a la vegueria dels Pirineus, es va organitzar una col·loqui polític, per apropar els participants a l’Aplec d’Hivern a la realitat territorial i política de les comarques dels Pirineus.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories