Insubornables serà el lema de campanya de la JNC per demanar el vot per JUNTS a les pròximes eleccions

29 de gener, 2021

La candidata jove, Judith Toronjo, i el director de campanya, Álvaro Clapés-Saganyoles, han exposat que el lema respon al compromís insubornable amb la independència de Catalunya i el futur dels joves.

A l’acte també hi ha participat la candidata Elsa Artadi, que ha elogiat el lema i ha remarcat la importància de la participació dels joves a les pròximes eleccions del 14 de febrer.

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) va presentar ahir la imatge i el lema de campanya per a les eleccions del 14 de febrer. ‘INSUBORNABLES’ serà l’eslògan que il·lustrarà la cartelleria i amb el que esperen contribuir a la campanya electoral de Junts per Catalunya mobilitzant el votant jove d’entre 18 i 30 anys.

En la presentació telemàtica, el director de campanya de la JNC, Álvaro Clapés-Saganyoles, ha explicat que el lema “apel·la als valors de compromís, fermesa i persistència que caracteritzen Junts per Catalunya”, i ha recordat el context en que es troben molts joves a Catalunya i la necessitat d’adquirir “un compromís insubornable amb el futur i el progrés dels joves, i amb la independència de Catalunya”.

Per la seva banda, la Secretària General de la JNC i candidata de Junts per Catalunya, Judith Toronjo, ha defensat que l’organització de 40 anys d’història consolida la seva trajectòria independentista anant amb Junts per Catalunya; i ha presentat les principals propostes electorals de la JNC, on destaquen la creació d’un parc d’habitatge públic de lloguer social destinat específicament a joves, ampliar al T-Jove fins els 29 anys o desenvolupar una Renda de Suport a l’Emancipació que ajudi les persones joves amb poc poder adquisitiu.

Finalment, la candidata i regidora de l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha finalitzat la presentació assumint que la JNC contribueix a aquesta “actitud insubornable per fer realitat un canvi real al nostre país” i ha fet una crida a la participació massiva dels joves per poder guanyar aquetes eleccions del 14 de febrer.


Publicat a: noticia

Cercar continguts


Categories