Junts per Catalunya ratifica la JNC com a joventut política amb un 85% dels vots

El Consell Nacional de Junts ha ratificat per àmplia majoria el conveni de col·laboració signat amb la JNC, confirmant l’organització independentista juvenil com a joventut política del partit

dissabte 19 de novembre de 2022

Imatge de capçalera

El consell Nacional de Junts per Catalunya ha ratificat amb una àmplia majoria el conveni de col·laboració amb la Joventut Nacionalista de Catalunya. En concret, un 85% dels consellers nacionals de Junts han votat favorablement en la votació que estableix definitivament la JNC com a organització política juvenil del partit independentista. Aquesta ratificació per part del Consell Nacional de Junts ha estat el darrer pas per a l’establiment d’aquesta col·laboració entre ambdues organitzacions independentistes, en un procés iniciat amb la signatura del conveni de col·laboració el passat mes de juny, confirmat pel Congrés de Junts per Catalunya celebrat el mes de juliol a l’Hospitalet de Llobregat i ratificat pel Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya. D’aquesta manera, la JNC i Junts estableixen organitzativament l’estreta relació de col·laboració que han tingut ambdues organitzacions independentistes des de la creació de Junts per Catalunya com a llista electoral i, molt especialment, en el procés de fundació de Junts per Catalunya com a partit polític el juliol de 2020.

El secretari general de la JNC, Álvaro Clapés-Saganyoles, ha intervingut en el Consell Nacional per a defensar el vot favorable a la ratificació d’aquest conveni. Durant la seva intervenció, Clapés-Saganyoles ha destacat que la col·laboració entre la JNC i Junts per Catalunya “és una aliança guanyadora que ha de permetre sumar al projecte de Junts”.

Álvaro Clapés-Saganyoles


Publicat a: Comunicat

Cercar continguts


Categories