Álvaro Clapés-Saganyoles: “La JNC seguirà treballant per tornar a situar la independència al centre de l’agenda política del Govern de Catalunya”

En la reunió del Consell Nacional de la Joventut Nacionalista de Catalunya el secretari General de l’organització es conjura a seguir fent “de punta de llança” per fer de Junts per Catalunya “el partit independentista de referència”

dilluns 10 d'octubre de 2022

Imatge de capçalera

“La JNC seguirà treballant per tornar a situar la independència al centre de l’agenda política del Govern de Catalunya. I ho farà com ho ha fet els darrers 42 anys d’història: de forma propositiva i amb s’entit d’Estat” per “recosir les ferides entre l’independentisme”. Així s’ha expressat el secretari general de la JNC, Álvaro Clapés- Saganyoles, durant la seva intervenció en el Consell Nacional que la joventut independentista va celebrar a Tàrrega, aquest dissabte 8 d’octubre. La reunió es va celebrar l’endemà que la militància de Junts per Catalunya decidís sortir del Govern, en la consulta que el partit independentista celebrà els dies 6 i 7 d’octubre d’aquest 2022. Per això, el secretari general va agrair la tasca empresa pels consellers independentistes del Govern de Catalunya i els va transmetre el suport i reconeixement de l’organització.

Davant de la situació que s’esdevé després de la decisió de la militància de Junts, Clapés-Saganyoles es va mostrar convençut de la necessitat “de fer autocrítica sobre com l’independentisme polític avui està més separat que mai” i fer-ho sense buscar “culpables”, sinó amb la voluntat de “sumar i recosir les posicions”. “Defensarem la nostra posició des d’on sigui i de forma desacomplexada. Ens toca seguir en acte de servei per Catalunya i la seva llibertat”, va reblar per cloure la seva intervenció.

En el Consell Nacional també hi van intervenir la portaveu del grup municipal de Junts per Catalunya Tàrrega, i exalcaldessa de la capital de l’Urgell, Rosa Maria Perelló, així com el regidor i coordinador de Junts a Tàrrega, Raül Palacios.

Perelló va destacar la importància de treballar des del municipalisme per fer “uns pobles i ciutats més amables, amb projecció de futur i amb oportunitats per tothom”. Per això, Perelló va exhortar els consellers nacionals a implicar-se en la política municipal i a seguir desenvolupant la “vocació de servei que s’obté en el pas per la JNC”. Finalment, Perelló va agrair a l’organització independentista celebrar el seu Consell Nacional a la capital de l’Urgell.

Per la seva banda, Palacios va animar els consellers nacionals a treure el màxim profit del seu pas a la JNC per formar-se, per tal de posar aquests aprenentatges al servei de la política i el país.

Tàrrega, 8 d’octubre de 2022.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories