La JNC s'adhereix al protocol contra les violències sexuals

El protocol ha estat impulsat per les violències sexuals en els espais d'oci pel departament d'interior

dijous 1 d'agost de 2019

Imatge de capçalera

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) ha decidit adherir-se al Protocol contra les violències sexuals en entorns d’oci que ha impulsat el Departament d’Interior de la Generalitat.

Durant l’Escola d’Estiu de la JNC el Conseller d’Interior, Miquel Buch, va explicar als militants en què consisteix el protocol i davant de quines vulneracions de drets de les dones s’aplica. Va posar de rellevància el compromís per part del Govern i del Departament d’Interior d’eradicar qualsevol forma de violència envers les dones, i la necessitat de poder garantir els seus drets en qualsevol entorn. “Aquest país no serà mai lliure de debó fins que no hi hagi ni un home que es cregui amb el dret d’assetjar o posar la mà a sobre a una dona”, va expressar el Conseller.

La JNC, com a organització política juvenil feminista, seguint el ferm compromís en la protecció dels drets de les dones com a drets humans que són, ha pres la decisió d’adherir-se al protocol i d’aplicar-lo en els esdeveniments i activitats que organitzi.

Aquest és tan sols un pas en l’actuació de la JNC encarada a avançar en la garantia de tots els drets de les dones, quedant encara un llarg camí per recórrer en aquest aspecte.

La Secretària General de la JNC, Judith Toronjo, ha expressat que està compromesa a assegurar que s’aplicarà el protocol seguint el lema del mateix, “No en passem ni una”, dins l’àmbit de l’organització.


Publicat a: Noticia Territori

Cercar continguts


Categories