La JNC celebra la seva convenció ideològica el proper dissabte 19 de setembre

17 de setembre, 2020

Amb l’inici del curs polític la Joventut Nacionalista de Catalunya es prepara per entomar un dels reptes de més calat del mandat, la celebració de la seva Convenció Ideològica (CI).

Enguany, la CI se celebrarà a Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), encara que només s’hi trobaran presencialment els redactors de les diverses ponències i les meses en què es divideix la Convenció. A causa de les restriccions a la presencialitat derivades de la pandèmia de la COVID-19, la militància de l’organització seguirà l’esdeveniment des de casa i els debats es duran a terme de manera telemàtica.

Els treballs de la Convenció recullen una gran diversitat de temes sobre els quals debatran els joves independentistes de la JNC, com la problemàtica de les okupacions, un nou model de política exterior, la gestació subrogada o la regulació de la prostitució. Amb tot, la Convenció es divideix en les ponències següents:

  • Territori i acció climàtica.
  • Salut, igualtat i drets socials.
  • Diplomàcia catalana: Europa i el món.
  • Educació, cultura i coneixement. Eines de construcció de la ciutadania del demà.
  • Economia, ocupació i habitatge.
  • Administracions públiques, governança i transformació digital.
  • Polítiques de joventut (Pròleg de la Convenció Ideològica).

A partir de les ponències aprovades després dels debats d’esmenes pertinents el Comitè Executiu Nacional de la JNC elaborarà un Manifest Ideològic que ha de renovar els posicionaments ja recollits al manifest de l’última Convenció celebrada a Vic l’any 2018.

Míriam Lanero Carrillo, Secretària d’Estratègia Política

Roberto Fernández Santos, Responsable de Comunicació i Premsa


Publicat a: noticia

Cercar continguts


Categories