La JNC lidera un projecte de cooperació internacional contra l'atur juvenil

El projecte, que ha estat co-liderat per la JNC i els Young Liberals of Greece, amb l’ajuda logística de la Friedrich Naumann Fundation for Freedom, es traslladarà als grups parlamentaris europeus

dilluns 21 de juny de 2021

Imatge de capçalera

Una delegació de la JNC ha participat en una sessió de treball per a la redacció d’un projecte de cooperació internacional contra l’atur juvenil. Aquest projecte ha estat co-liderat per la JNC i els Young liberals of Greece, amb l’ajuda logística de la Friedrich Naumann Fundation for Freedom. Durant tres dies, les organitzacions han recopilat tot el treball d'estudi previ de la situació econòmica i social dels seus respectius països i han treballat conjuntament per a la redacció de propostes a nivell europeu per combatre l'atur juvenil. Aquestes propostes seran presentades en el àmbit congressual del LYMEC (Joventut Liberal Europea) i posteriorment traslladades als grups parlamentaris europeus.

La sessió de treball es va dur a terme de forma híbrida online/presencial a l’illa de Creta. Va comptar amb la participació de 8 organitzacions del LYMEC i vam comptar amb la presencia també de IFLRY (Federació Internacional de Joventuts Liberals) per una sessió de formació.

Friedrich Naumann Fundation for Freedom

La Fundació Friedrich Naumann per a la Llibertat és una fundació per a la política liberal a la República Federal d'Alemanya. Té com a objectiu promoure els principis de llibertat i dignitat de totes les persones i en tots els àmbits de la societat, tant a Alemanya com a l’estranger. Mitjançant programes d’educació ciutadana i diàleg, patrocini de talents, investigació i consulta política i treballs d’arxiu, la Fundació Friedrich Naumann contribueix a configurar el futur d’una manera liberal. A l’estranger, el suport als drets humans, l’estat de dret i la democràcia a més de 60 països formen el nucli del nostre treball. A més, ajuden al desenvolupament sostenible d’estructures democràtiques i constitucionals donant suport a partits i grups liberals.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories