La JNC participarà als actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya

Sota el lema ‘Persistència. Independència”, la joventut independentista participarà conjuntament amb Junts en les tradicionals ofrenes a Rafael Casanova i al Fossar de les Moreres, així com a la manifestació organitzada per les entitats independentistes

divendres 10 de setembre de 2021

Imatge de capçalera

La Joventut Nacionalista de Catalunya -com cada any- participarà en els actes de celebració de la Diada Nacional de Catalunya que s’organitzen arreu del país. D’entre tots els actes als quals participarà l’organització, destaquen les tradicionals ofrenes a Rafael Casanova i al Fossar de les Moreres, on hi participarà conjuntament amb Junts per Catalunya, així com la manifestació en favor de la independència, organitzada per les entitats independentistes.

El dia 10 de setembre tindrà lloc l’ofrena a la tomba de Rafael Casanova a Sant Boi de Llobregat que s’organitza cada any. L’ofrena ve precedida d’una marxa al llarg del recorregut que separa la Plaça de l’Ajuntament de Sant Boi de l’església on reposen les restes de l’últim conseller en cap de Barcelona. El mateix dia 10, la JNC també participarà en la marxa de torxes fins al Fossar de les Moreres a Barcelona, on hi farà una ofrena floral en memòria dels defensors de la ciutat durant el setge de 1714.

Pel que fa a l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya, una delegació de la JNC farà la tradicional ofrena al monument a Rafael Casanova. Finalment, la militància de la JNC assistirà a la manifestació ‘Lluitem i Guanyem la independència’, organitzada per diferents entitats independentistes.

Conscients del context de pandèmia de la COVID-19, el Consell Executiu Nacional de la JNC emplaça tots els militants que participin en els diferents actes de la Diada Nacional, a respectar les mesures de seguretat establertes per l’organització de cada acte, així com a portar una mascareta durant el desenvolupament d’aquests.

Persistència. Independència

El lema que ha escollit la JNC enguany és ‘Persistència. Independència’. Amb aquesta lema, la JNC vol fer referència a la “persistència que ha mostrat el poble català” al llarg dels “més de tres-cents-anys des dels fets de l’Onze de Setembre de 1714” així com, a la voluntat de la joventut independentista de “continuar treballant per aconseguir la llibertat de Catalunya i la seva gent”.

Agenda Diada 2021:

10 de setembre

Acte: Ofrena floral a la tomba de Rafael Casanova

Hora: 17:30h

Lloc: Sant Boi de Llobregat


Acte: Marxa de torxes des d'Arc de Triomf fins el Fossar de les Moreres

Hora: 21:30h

Lloc: Barcelona

11 de setembre

Acte: Ofrena floral al monument a Rafael Casanova

Hora: 9:30h

Lloc: Ronda de Sant Pere, 41 (Barcelona)


Acte: Manifestació ‘Lluitem i Guanyem la independència’

Hora: 16:30h

Lloc: Barcelona


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories