La JNC acceptarà la Identitat Digital Republicana com a document d’identificació per poder-s’hi afiliar

Les joventuts són la primera organització política catalana que accepta aquest document d’identificació

divendres 2 de juliol de 2021

Imatge de capçalera

La JNC permetrà fer-se militant de la organització només amb la Identitat Digital Republicana. D’aquesta forma, les joventuts reafirmen el compromís de donar suport a la tasca del Consell per la República com a “òrgan transversal d’internacionalització i desconnexió de l’Estat” i com a “eina indispensable” per evitar “la constant amenaça de l’Estat espanyol”, tal i com s’estableix en la Ponència Política aprovada en el XXI Congrés que la JNC va celebrar el passat mes de febrer.

Primera organització política catalana en acceptar la ID Republicana

Amb aquesta decisió, la joventut independentista es converteix en la primera organització política catalana que accepta la ID Republicana com a forma d’identificació, sumant-se a empreses com ‘Parlem Telecom’, ‘Petrolis Independents’, mitjans com ‘El PuntAVUI+’, ‘VilaWeb’, ‘elMón’ i ‘elNacional’ o organitzacions com ‘Plataforma per la Llengua’ i el ‘Memorial 1714’ que ja accepten aquest mètode d’identificació. Així doncs, la JNC confirma el seu compromís de seguir treballant per totes les vies per assolir la independència de Catalunya.

Reunió a la Casa de la República

Durant aquesta setmana, el secretari general de la JNC, Álvaro Clapés-Saganyoles, i la presidenta del Consell Nacional, Ariadna Urroz, es van reunir amb el president Carles Puigdemont a la Casa de la República, a Waterloo. Durant aquesta trobada el president va encoratjar la JNC a unir-se a les entitats que ja accepten la ID Republicana i els va exhortar a seguir treballant en favor de la independència de Catalunya com a única forma de garantir un futur de progrés, prosperitat i igualtat d’oportunitats per tots els joves de Catalunya.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories