El Consell Nacional de la JNC insta la seva militància a participar al congrés fundacional de Junts per Catalunya

dissabte 11 de juliol de 2020

Imatge de capçalera

Els joves independentistes de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) han celebrat aquest dissabte el seu Consell Nacional a Sant Just Desvern, en el qual han debatut diverses mocions i propostes de resolució. Aquest Consell Nacional, marcat per les mesures de seguretat i prevenció implementades per tal de fer possible la seva celebració enmig de la pandèmia de la Covid-19, ha comptat amb la participació de joves d’arreu del territori.

El Consell Nacional de la JNC ha aprovat una moció d’urgència presentada pel Comitè Executiu Nacional titulada “Per la consolidació de Junts per Catalunya com a partit i el paper de la JNC com a organització política juvenil de referència”, en la qual es recull el mandat al Comitè Executiu Nacional de participar a la Comissió Impulsora del nou partit impulsat pel President Carles Puigdemont, Junts per Catalunya, així com emplaça la militància de l’organització a participar al Congrés Fundacional de Junts per Catalunya.

La moció també expressa una vegada més el reconeixement del lideratge polític del President Puigdemont i els Consellers Turull, Rull, Forn, Puig i Comín, com ja ha expressat la JNC amb anterioritat en altres posicionaments del Consell Nacional o del Congrés.

Pel que fa al seu paper dins el nou partit, la JNC aposta per continuar essent l’organització política juvenil de referència de Junts per Catalunya, aportant tot el seu bagatge ideològic tot fent valer el seu paper en la lluita per la independència de Catalunya durant els seus 40 anys d’història.

A més, la JNC, apel·lant a l’esperit d’unitat de l’espai que ha defensat sempre, ha aprovat instar el Partit Demòcrata del congrés fundacional de Junts per Catalunya del proper dia 25 de juliol.

Després dels esdeveniments viscuts durant els últims dies al voltant de la fundació de Junts per Catalunya, la JNC vol mantenir l’esperit d’unitat i transversalitat que sempre ha caracteritzat l’organització i les formacions polítiques a les quals ha estat vinculada al llarg dels anys.


Publicat a: Comunicat

Cercar continguts


Categories