La JNC entra a les llistes de Junts amb 10 candidats

La Secretària General de la JNC, Judith Toronjo, ocuparà la posició 14 de la llista de Barcelona

12 de gener, 2021

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) comptarà amb una desena de militants a les llistes electorals de Junts a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. Els joves de la JNC estaran encapçalats per Judith Toronjo, la seva Secretària General, que ocuparà la posició 14 a la llista de Barcelona.

La JNC preveu així recuperar la presència a la primera institució del país després d’una legislatura sense presència a la cambra catalana.

Els joves independentistes de la JNC van ser ratificats pels afiliats durant el procés de primàries dut a terme per confeccionar les llistes de Junts. Així, l’organització política juvenil tindrà representants a les llistes de les quatre circumscripcions.

A més de Judith Toronjo, a la llista de Barcelona hi seran Robert Monzonis (37), Gerard Valverde (57), Ariadna Urroz (suplent) Presidenta del Comitè d'Arbitratge i Mediació i Disciplina, i Miquel Flores (suplent).

La llista de Girona comptarà amb Míriam Lanero, Secretària d’Estratègia de la JNC (14).

Pel que fa a la llista de Tarragona, Marc Anguera, responsable de Militància de la JNC i Natàlia Carbó s’hi incorporaran com a suplents; mentre que Jeannine Abella (6) i Marc Solanes (9) ho faran a la llista de Lleida.

La presència de joves militants de la JNC a les llistes de Junts consolida el compromís de col·laboració entre el partit i l’organització juvenil signat el darrer desembre.

La JNC afronta les properes eleccions al Parlament amb la voluntat de continuar essent un actiu polític útil pels joves catalans, vetllant per la mirada jove en la recuperació post-Covid des de les institucions i en la confecció de polítiques públiques que adrecin les necessitats dels joves amb una visió encertada, al costat del president legítim Carles Puigdemont i la candidata a la presidència de la Generalitat Laura Borràs.


Publicat a: comunicat

Cercar continguts


Categories