La JNC tanca files amb el President Puigdemont i li trasllada la voluntat de continuar essent l’actiu que representi els joves dins l’espai independentista

La Secretària General i el President del Consell Nacional han aprofitat la trobada per remarcar la urgència de consolidar Junts per Catalunya com a organització política sota l’únic lideratge del President Puigdemont

dijous 18 de juny de 2020

Imatge de capçalera

A la trobada mantinguda amb el President Puigdemont s’ha aprofitat per fer valdre el paper de la JNC perquè esdevingui l’organització juvenil de referència dins de JuntsxCat.

Davant la situació que viu Catalunya amb la Covid-19, i sense oblidar la repressió política i judicial actual, la Secretària General de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Judith Toronjo, i el President del Consell Nacional, Albert Pérez, han mantingut una trobada amb el President Carles Puigdemont.

A la trobada han reivindicat la idea d’unitat de l’espai independentista i la consolidació de la marca de Junts per Catalunya, amb una sola estructura i el reconeixement del lideratge del President Puigdemont, així com el paper de la JNC com a organització juvenil de referència. Aquesta voluntat ha estat expressada per l’organització des de juliol de 2018 i en reiterades ocasions en sessions del seu Consell Nacional a Vilafranca del Penedès, Girona i al Congrés celebrat a Reus el 2019.

La JNC també ha posat en relleu la necessitat de no deixar perdre els grans actius amb els quals compta el Partit Demòcrata, des dels electes municipals fins a diputats i consellers.

De la mateixa manera, el President Puigdemont ha mostrat la seva voluntat perquè la JNC continuï essent l’organització política juvenil de referència dins l’espai polític independentista i de Junts per Catalunya, destacant-ne el paper que ha tingut fins ara.

La Secretària General i el President del Consell Nacional també han posat de valor el llegat de la JNC durant els seus quaranta anys d’història en defensa de la independència de Catalunya i a l’hora d’abordar sense complexos totes aquelles qüestions que afecten el país, tenint sempre en compte les necessitats de la joventut. Avui, la JNC té clar que cal una resposta eficient davant la crisi sanitària, social i econòmica derivada de la Covid-19, i assumeix el repte de treballar per garantir un país digne i lliure a les generacions futures.

Finalment, també han demanat al President Puigdemont que faci valer la seva experiència i lideratge en la consolidació de Junts per Catalunya com a partit i aconseguir, al més aviat possible, un principi d’acord entre les parts implicades.

Amb tot, la JNC ha volgut donat a conèixer al President Puigdemont la intenció de contactar amb Jordi Sánchez i David Bonvehí per fer palesa la seva voluntat d’unitat i de treball conjunt a la Crida Nacional per la República i al Partit Demòcrata, així com el compromís de posar a disposició el seu potencial ideològic i humà per afrontar els reptes de futur.


Publicat a: Comunicat

Cercar continguts


Categories