La JNC atorga el Premi Ramon Trias Fargas a l'Associació Catalana pels Drets Civils

22 de juliol, 2019

Els joves independentistes de la Joventut Nacionalista de Catalunya han celebrat aquest cap de setmana l'Escola d'Estiu Ramon Trias Fargas i Montserrat Trueta, una trobada de militants vinguts d'arreu del país dedicada a la formació i a la cohesió interna que tanca, com es tradició a l'organització, el curs polític.

En el marc de l'Escola d'Estiu els joves han rebut la visita del President Artur Mas, que els ha esperonat a resistir els embats de l'estat espanyol i a convertir la repressió que pateix l'independentisme català en més força, per tal d'avançar en el camí cap a la llibertat de Catalunya.

En aquesta edició de l'Escola, els assistents han participat en diverses formacions i dinàmiques, entre les quals destaquen una formació en oratòria i dues taules sobre drets, a càrrec d'una dona transsexual i una mare per gestació subrogada.

També han visitat l'Escola els Consellers i ex militants de l'organització Jordi Puigneró i Miquel Buch, que ha presentat als joves el Protocol contra les violències sexuals en entorns d'oci que porta per eslògan "No en passem ni una". "Aquest país no serà mai lliure de debó fins que no hi hagi ni un home que es cregui amb el dret d'assetjar o posar la mà a sobre a una dona", ha afirmat.

En el marc de la Revetlla que se celebra tradicionalment el dissabte a la nit la Secretària General, Judith Toronjo, acompanyada pel president del Partit Demòcrata David Bonvehí i pel Conseller Damià Calvet, ha fet entrega del Premi Ramon Trias Fargas a l'Associació Catalana pels Drets Civils, representada per Blanca Bragulat, per la seva tasca incansable en la defensa dels drets civils i polítics a Catalunya.

Durant l'acte d'entrega del premi Blanca Bragulat ha traslladat als joves militants i als companys i amics de la JNC que també han assistit la importància del recolzament que realitza l'associació a les famílies dels presos i preses polítiques, i també dels exiliats i exiliades.

Per altra banda, tant David Bonvehí com el Conseller Calvet han posat en valor la feina de la JNC durant el cicle electoral d'aquesta primavera, i la necessitat d'estar units i forts en la defensa de les llibertats. També han destacat la feina duta a terme per l'espai polític del qual participa la JNC i han animat els joves a treure'n pit.


Publicat a: noticia

Cercar continguts


Categories