La Joventut Nacionalista de Catalunya concedeix el XXIX Premi Ramon Trias Fargas a Plataforma per la Llengua

El guardó ha estat concedit per la tasca de la Plataforma per la Llengua en defensa del català i es lliurarà en el marc de l’Escola d’Estiu que la joventut independentista celebra a Vilobí d’Onyar els dies 8, 9 i 10 de setembre

dimecres 6 de setembre de 2023

Imatge de capçalera

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha decidit atorgar el XXIX Premi Ramon Trias Fargas a Plataforma per la Llengua. L’organització independentista juvenil, amb aquest guardó, reconeix la “ingent tasca” que Plataforma per la llengua fa “per defensar i promoure l’ús del català” en tots els àmbits de la vida política i social del país per garantir que el català continuï essent una “eina de integració i cohesió social”. El premi es lliurarà a Plataforma per la Llengua en el marc de l’escola d’estiu que la Joventut Nacionalista de Catalunya celebrarà a la població de Vilobí d’Onyar els dies 8, 9 i 10 de setembre.

Premi Ramon Trias Fargas

El premi Ramon Trias Fargas és el guardó que la Joventut Nacionalista de Catalunya entrega a persones o entitats que hagin destacat per la defensa i promoció de la nació catalana i de tots els elements que la conformen. El guardó s’entrega des de 1995 i entre els guardonats destaquen personalitats com el president Jordi Pujol, el president Heribert Barrera, Josep Benet i Morell, els periodistes Vicent Partal i Miquel Calçada, Pilarín Bayés o el poeta Miquel Martí Pol, així com entitats com l’Associació Catalana pels Drets Civils, Som Escola i la revista Cavall Fort.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories