La JNC emplaça al Govern que encapçali una candidatura transversal en defensa de la República Catalana el pròxim 21-D

En el cas que algun dels actors polítics es faci enrere en una llista única de país, la JNC demana que sigui el president Puigdemont qui lideri la llista del Partit Demòcrata (PDeCAT)

dissabte 25 de novembre de 2017

Imatge de capçalera

El passat divendres 3 de novembre, la Joventut Nacionalista de Catalunya aprovava a través del seu Consell Nacional, un document de posicionament a favor d'una llista de país per les pròximes eleccions del 21 de desembre.

En el document, l'organització política juvenil assegurava que "per a nosaltres el Parlament legítim és aquell votat democràticament pel poble de Catalunya el setembre de 2015", així com "el Govern de la Generalitat escollit democràticament pel Parlament de Catalunya" del qual "per a nosaltres el President de la Generalitat és Carles Puigdemont, 130è de la història de Catalunya".

És per això que creiem que és el president Puigdemont qui ha de liderar una llista transversal amb tots els actors polítics que defensin el Govern legítim Catalunya. No entendríem que no sigui el president Puigdemont la persona qui encapçali aquesta llista unitària transversal i àmplia.

Finalment, des de la JNC demanem que si en algun moment, aquesta llista àmplia de país no és possible perquè algú es fa enrere, el president Puigdemont encapçali la llista del Partit Demòcrata.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories