La JNC rebutja les accions violentes viscudes ahir i insta a investigar actuacions policials desproporcionades.

dimecres 16 d'octubre de 2019

Imatge de capçalera

La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) expressa el seu rebuig a les accions violentes dutes a terme ahir al vespre a Barcelona, Girona, Tarragona, Lleida, i d'altres ciutats del país, i considera que aquestes no encaixen dins la manera de fer del moviment independentista.

L'independentisme ha demostrat al llarg dels últims anys el seu estricte compromís amb el civisme, per això, en la situació d'emergència democràtica en la que ens trobem, aquesta organització fa una crida a mantenir-se en la defensa dels valors que conformen la gènesi d'aquest moviment polític.

Recolzem la mobilització del nostre poble com a rebuig a la sentència contra els presos i les preses polítiques, sempre que siguin cíviques, pacífiques o s'emmarquin dins la desobediència civil. Les accions que s'allunyin un sol centímetre d'aquesta estratègia no tenen cabuda en el món independentista.

Així mateix, després dels aldarulls viscuts ahir, la JNC insta els responsables polítics i tècnics dels diferents cossos policials a investigar-ne les actuacions i prendre les mesures necessàries per a assegurar l'estricte compliment dels protocols d'actuació, siguin quines siguin, i les mesures sancionadores previstes a la llei per a aquells agents que hagin dut a terme una actuació desproporcionada.

El nostre rebuig a la violència és transversal, sigui quin sigui el seu origen i els seus responsables.


Publicat a: Comunicat

Cercar continguts


Categories