La JNC respon a Noves Generacions del PP amb una imatge on tiren un sobre del PP al contenidor blau

El secretari general de la JNC, Sergi Miquel, convida a les joventuts polítiques del Partit Popular a tirar al contenidor blau els sobres de la Gürtel

diumenge 13 de maig de 2018

Imatge de capçalera

"El blau, al blau" aquesta és la resposta de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a les Noves Generacions del Partit Popular, qui avui iniciaven una campanya d'odi i persecució als llaços grocs que demanen la llibertat dels presos polítics. Així, la JNC convida a les joventuts del Partit Popular a reflexionar sobre què s'ha de llençar a la brossa; si és la llibertat i la democràcia o bé haurien de ser els sobres de la trama de corrupció Gürtel que afecta el seu partit i al president del govern espanyol, M.Rajoy.

Sergi Miquel, ho ha expressat en un tuit, on ha escrit "Ei, NNGcat recordeu: Encara que siguis de plàstic, si no ets envàs, al groc no hi aniràs! Us deixem alguna idea que sí funciona" seguit d'una imatge d'un container de reciclatge de paper i un sobre amb el logo del PP a punt de ser llençat a la brossa, igual que la corrupció que representa el partit que governa l'Estat espanyol.

D'aquesta manera, els joves independentistes reafirmen una vegada més la defensa de la llibertat dels presos polítics catalans i també, el retorn dels exiliats.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories