La JNC respon a Noves Generacions del PP amb una imatge on tiren un sobre del PP al contenidor blau

El secretari general de la JNC, Sergi Miquel, convida a les joventuts polítiques del Partit Popular a tirar al contenidor blau els sobres de la Gürtel

13 de maig, 2018

"El blau, al blau" aquesta és la resposta de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) a les Noves Generacions del Partit Popular, qui avui iniciaven una campanya d'odi i persecució als llaços grocs que demanen la llibertat dels presos polítics. Així, la JNC convida a les joventuts del Partit Popular a reflexionar sobre què s'ha de llençar a la brossa; si és la llibertat i la democràcia o bé haurien de ser els sobres de la trama de corrupció Gürtel que afecta el seu partit i al president del govern espanyol, M.Rajoy.

Sergi Miquel, ho ha expressat en un tuit, on ha escrit "Ei, NNGcat recordeu: Encara que siguis de plàstic, si no ets envàs, al groc no hi aniràs! Us deixem alguna idea que sí funciona" seguit d'una imatge d'un container de reciclatge de paper i un sobre amb el logo del PP a punt de ser llençat a la brossa, igual que la corrupció que representa el partit que governa l'Estat espanyol.

D'aquesta manera, els joves independentistes reafirmen una vegada més la defensa de la llibertat dels presos polítics catalans i també, el retorn dels exiliats.


Publicat a: noticia

Cercar continguts


Categories