La JNC presenta el seu programa electoral per Re-Fer Catalunya

Ariadna Urroz: “Necessitem un Govern que cregui en els joves i que comprengui que les polítiques de joventut impliquen totes les polítiques de país“

dimarts 30 d'abril de 2024

Imatge de capçalera

La Joventut Nacionalista de Catalunya presenta el seu programa electoral amb polítiques de joventut per “Re-Fer Catalunya”. Segons les joventuts independentistes, que donen suport a la candidatura del president Puigdemont, “Catalunya es troba en una cruïlla històrica i ara cal tornar a fer Catalunya”, en al·lusió a la màxima històrica del catalanisme política de ‘Fer país’. Segons el document presentat pels joves nacionalistes, el seu objectiu és que Catalunya continuï sent una “terra d'oportunitats, on les persones puguin desenvolupar els seus projectes de vida amb llibertat, seguretat, igualtat i justícia”. Un país, segons apunten, “Un país on no només es pugui viure, sinó que s'hi pugui arrelar i prosperar”.

La secretària general de la JNC, Ariadna Urroz, assegura que els joves de Catalunya “necessitem un Govern que cregui en els joves i que comprengui que les polítiques de joventut impliquen totes les polítiques de país”. Per això, com assegura la candidata jove de les llistes de Junts+, “la perspectiva juvenil ha de formar part de totes les polítiques de la nostra obra de Govern”.

El programa electoral jove està composat per 10 grans objectius que ha d’atendre el Govern que ha de presidir el president Puigdemont i que afecten l’habitatge, l’educació, la Formació Professional, les universitats, l’equilibri territorial, la mobilitat, la sanitat, la salut mental, la salut sexual i reproductiva, la llengua catalana i el foment de l’audiovisual en català... En definitiva, com ha reblat Ariadna Urroz, “les polítiques de joventut que proposem són les polítiques d’un Estat. L’estat que volem que sigui el nostre: una Catalunya lliure, rica i plena”.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories