La JNC reforça la seva implantació territorial refundant 15 col·lectius arreu de Catalunya

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha refundat 15 col·lectius de l’organització arreu de Catalunya, reforçant així la seva implantació territorial, amb presència a les 9 vegueries de Catalunya i a les universitats catalanes.

dimarts 5 de març de 2024

Imatge de capçalera

En concret, des de l’inici del present mandat, s’han refundat 6 col·lectius comarcals. Aquests són el Baix Empordà, l’Anoia, el Barcelonès Nord, la Conca de Barberà, les Garrigues i el Ripollès. La reobertura d’aquestes comarques és especialment rellevant perquè l’organització feia anys que hi havia deixat de tenir representació organitzativa.

A nivell local, des del mes d’abril s’han refundat els col·lectius de Gavà, Sant Just Desvern, Mollet del Vallès, Granollers, Terrassa, Llagostera i Sant Celoni. Aquests tres darrers col·lectius són d’especial rellevància per la JNC, perquè són col·lectius en què hi havia militant 3 secretaris generals de l’organització.

Finalment, seguint amb la política d’incrementar la presència de la joventut independentista a les universtitats catalanes, s’han refundat els Grups d’Acció Universitària de la Universitat de Girona i la Universitat de Barcelona, que se sumen al col·lectiu de la Universitat Pompeu Fabra.

Per a la secretària general de la JNC, Ariadna Urroz, cadascuna d’aquestes renovacions “és un motiu d’enorme satisfacció i celebració” perquè, com ha assegurat, “és la consolidació de la feina discreta feta al llarg de molts mesos per tal que cadascuna de les refundacions sigui possible”. Urroz ha exhortat a tots els “militants que empreneu una nova responsabilitat en els vostres col·lectius” a treballar “pels vostres municipis i comarques, fent política pels joves i amb els joves”, com la millor manera de mantenir-se “en acte de servei per Catalunya, la seva llengua, la seva gent i la seva llibertat”.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories