La JNC dona suport a les reivindicacions del sector lleter de Catalunya

L’organització nacionalista juvenil es reuneix amb representants de les cooperatives Plana de Vic i Vaquers d'Osona i aprova una moció mostrant el seu suport a les reivindicacions del sector lleter

dilluns 29 de novembre de 2021

Imatge de capçalera

Una delegació de la Joventut Nacionalista de Catalunya, encapçalada pel secretari General, Álvaro Clapés-Saganyoles, i la presidenta del Consell Nacional, Ariadna Urroz, s'ha reunit amb representants de la comunitat de vaquers de les cooperatives Plana de Vic i Vaquers d'Osona. La reunió va tindre lloc després de la reunió del Consell Nacional que la joventut independentista va celebrar a Taradell i en què es va aprovar un text donant suport a les reivindicacions del sector lleter.

La moció aprovada es fa ressò de les reivindicacions del sector lleter de Catalunya per obtenir “uns preus de la llet dignes” que “garanteixin que el sector ramader es pugui guanyar la vida dignament” i així “garantir el futur del sector”. En el text, la JNC defensa un model de país “on l’agricultura i la ramaderia hi tenen un pes important” perquè “comptar amb un sector primari fort i consolidat” és indispensable per ajudar Catalunya a estar més “cohesionada territorialment” i a “lluitar contra el despoblament rural”. Per això, la JNC reivindica i promou el “consum de productes de proximitat” com la millor forma d’ajudar el sector.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories