La secretària general, Ariadna Urroz, i el president del Consell Nacional, Narcís Junquera, es reuneixen amb el president Puigdemont al Parlament Europeu

La trobada ha servit per preparar la participació de la JNC en les eleccions europees

dimarts 5 de març de 2024

Imatge de capçalera

El passat dimarts 13 de febrer, la secretària general de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Ariadna Urroz, i el president del Consell Nacional, Narcís Junquera, es van reunir amb el president Carles Puigdemont a la seu del Parlament Europeu a Brussel·les. La reunió va servir per fer la primera presa de contacte amb el president a l’exili, per presentar-li el projecte endegat el mes de març.

Així mateix, durant la reunió es va tractar la situació organitzativa de la JNC, així com la política catalana. Finalment, en la reunió, Urroz i Junquera van presentar al president Puigdemont el projecte que la JNC està preparant per a les eleccions europees del mes de juny del 2024 i van posar a disposició del president tant a l’organització com tots els seus militants, per ajudar a repetir la victòria electoral de les eleccions europees del 2019.

La trobada s’emmarca en una ronda de reunions que ambdós dirigents de la JNC han fet amb els presidents de la Generalitat que han tingut relació amb qui la joventut independentista hi va tenir relació: els molt honorables presidents Pujol, Mas i Puigdemont. En totes les trobades, els presidents han exhortat la JNC a treballar perquè les noves generacions continuïn enfortint el projecte nacional de Catalunya.


Publicat a: Noticia

Cercar continguts


Categories